#1 – Første spadestik

mathias-lund-bach

mathias-lund-bach#1 – Første spadestik

Imens senvinteren raser landet over tager jeg hermed første spadestik på min blog. Med købet af Bach.lu har jeg nu erstattet mit tidligere personlige website med en langt mere enkel udgave. På nærværende blog vil jeg for fremtiden dele forskellige historier og betragtninger, hvad end det har et ejendomsmæssigt, juridisk eller marketingsmæssigt perspektiv. Visse indlæg vil på trods af deres aldeles presserende aktualitet være ufatteligt kedelige og yderst irellevante. Derfor er mit mål at denne blog ikke alene skal drukne i paragraffer og mit besyv af boligmarkedet, men også historier og billeder fra min hverdag, både fra kontoret på Frederiksberg til mine forskellige rejser i virksomheds regi såvel som privat.

På søndag går turen til Marbella hvor jeg deltager i Seedster, hvor jeg sammen med 300 andre selvstændige, erhvervsfolk & politikere vil deltage i en masse workshops, foredrag og diskussioner. Såfremt tid haves vil jeg eventuelt lave et blogindlæg eller to om de erfaringer man gør sig når man er fanget med 300 entreprenører. Det kan gå mange veje, men lærerigt det skal det bestemt nok blive. Indtil da – så husk at jeg altid kan fanges på m@bach.lu

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *